RUNDT-PLASTBORD.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png

Gode links til nogle af vore andre websider:


Dette er vores webside, hvor vi præsenterer alle vore stole og borde. Der vil du også kunne se hele vort udvalg af klapborde. Vi viser også et kæmpe udvalg af stabelstole og gode klapstole. Du kan også se udvalget af Zown og Lifetime plastborde.
Vi forhandler mange billige borde og dem har vi udstillet på vores webside med billige klapborde. De er at finde i både plast og træ.
Mindre udvalg af billige klapborde
Vi har både runde og rektangulære plastborde, som vi viser på denne webside, med et stort udvalg af alle plastborde.
Normalt skal der også bruges stole, når man har anskaffet sig nogle borde. Derfor har vi også oprettet en side med klapstole, som er beregnet til brug i bl.a. forsamlingshuset, skolen m.m.
Vi tilbyder et stort sortiment af foldeborde i runde og rektangulære udgaver. Disse borde findes på websiden i træ og plast.
Lifetime klapstole med 10 års garanti
Vi har ikke kun plastborde, men også mange andre borde, som er fremstillet af træ. Disse borde kan bruges til eksamensbrug, undervisning, konference, skolebrug og festlige anliggender m.m.
Alle klapborde kan ses på denne side.
Til skolebrug, har vi nok nogle af de bedste taburetter, som er at finde. Der er blevet udviklet særlig 2 typer taburetter til skolebrug,som vi gerne vil vise. Disse hedder Silent- og Multitaburetter. Begge disse kan fåes i flere højder og med fodhvilere og der er også fremstillet vogne til at opbevare og transportere dem på. Det er også muligt at se en almindelig taburet i bøg.
Forskellige taburetter til brug i skolen.
Vi forhandler også runde klapborde i træ, som er ideelle til brug i forsamlingshuset.

RUNDT-PLASTBORD.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 7512 7777
Mail: info@rundt-plastbord.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT